Group 8
Imagine 2 landing page

Rezistența și durabilitatea coroanelor dentare din zirconiu EZ Pedo Kids: Alegerea ideală pentru copilul tău

Coroanele din zirconiu sunt restaurări dentare care sunt folosite pentru a înlocui porțiunea vizibilă a unui dinte care a fost deteriorat sau cariat. Sunt fabricate din zirconiu, un tip de material ceramic care este puternic, durabil și biocompatibil.

Aceste coroane din zirconiu sunt utilizate de obicei pentru a restabili aspectul și funcția dintelui și pot fi utilizate atât pe dinții din față, cât și pe dinții din spate. Ele pot fi folosite ca o alternativă la coroanele tradiționale din metal sau porțelan topit pe metal și sunt preferate de unii pacienți deoarece sunt mai estetice și mai biocompatibile decât coroanele metalice.

De ce să alegi coroane dentare din zirconiu?

Coroanele dentare din zirconiu au câștigat popularitate în ultimii ani datorită numeroaselor avantaje pe care le au față de materialele tradiționale ale coroanelor dentare, cum ar fi coroanele din porțelan topit pe metal (PFM). Iată câteva dintre avantajelecheiealeacestorcoroanedentare:

Estetică: Coroanele din zirconiu seamănă foarte mult cu dinții naturali, făcându-le o alegere excelentă pentru o restaurare cu aspect natural. Sunt foarte translucide, permițându-le să se integreze perfect cu dinții din jur. Coroanele din zirconiu pot fi personalizate cu ușurință în ceea ce privește forma,  dimensiunea  și  culoarea  pentru  a  se  potrivi  perfect  cu  dinții pacientului.

Durabilitate: Zirconiul este un material foarte durabil, ceea ce înseamnă că coroanele din zirconiu sunt mai puțin susceptibile de a se ciobi, crăpa sau uza în timp, comparativ cu alte materiale pentru coroane dentare. Această durabilitate asigură faptul că pacienții se pot bucura de rezultate de lungă durată,  care  durează adesea 15-20 de ani sau mai mult, cu îngrijirea corespunzătoare.

Biocompatibilitate:  Zirconiul  este  un  material  biocompatibil,  ceea  ce înseamnă că nu este toxic pentru țesuturile vii și este mai puțin probabil să provoace o reacție alergică sau iritare a țesutului gingival din jur. Acest lucru face ca coroanele dentare din zirconiu o opțiune potrivită pentru pacienții cu alergii sau sensibilitati la metale. De asemenea, înseamnă că coroana din zirconiu poate rămâne în gură în siguranță pentru mulți ani.

Rezistență:  Coroanele  de  zirconiu  sunt  cunoscute  pentru  puterea  lor impresionantă, care le permite să reziste presiunii și forțelor exercitate în timpul mușcatului și mestecatului. Acest lucru le face o alegere ideală pentru restaurarea dinților din față și din spate.

Fără metal:Spre deosebire de coroanele PFM, coroanele din zirconiu nu conțin metal, eliminând riscul alergiilor la metale și potențialul ca o linie întunecată să apară de-a lungul liniei gingiei în timp. Acest lucru are ca rezultat o restaurare mai plăcută din punct de vedere estetic și mai sănătoasă.

Reducere minimă a dinților: Coroanele din zirconiu necesită mai puțină reducere a dinților în comparație cu alte materiale pentru coroane, ceea ce ajută la păstrarea mai multă din structura naturală a dintelui. Acest lucru este benefic pentru sănătatea generală pe termen lung și puterea dintelui.

Comfortsporit:Datorită biocompatibilității și senzației lor naturale, pacienții consideră adesea că coroanele dentare din zirconiu sunt mai confortabile față de alte tipuri de coroane dentare.

Aspectnatural:După ani de tratament folosind coroane metalice, găsirea unei alternative cu aspect mai natural a fost o mare motivație în stomatologie. Coroanele din zirconiu și coroanele de porțelan au reprezentat inovații semnificative în acest sens.

EZPEDOKIDSCoroaneledentareideale pentru copilul tău

Coronițele EZPEDO sunt realizate din zirconiu și nu conțin metal, deci nu pot dezvolta alergii. Acestea au un aspect perfect natural și o rezistență crescută. În plus, sunt bine tolerate de organism, fiind special create pentru copii.

Când sunt recomandate aceste coronițe dentare? Atunci când cel mic are dinții afectați de carii medii sau profunde , sau dinții sunt fracturați în urma traumatismelor. De asemenea, coroanele din zirconiu EZ PEDO sunt utilizate și în cazul dinților atipici ca formă, dimensiune și culoare.

La Dentoart Kids, suntem încântați de șansa de a putea trata copiii, iar acest lucru ne responsabilizează în a face tot posibilul ca experiența lor la dentist să fie una cât mai plăcută.  Scopul nostru este ca fiecare copil să aibă o vizită dentară educativă și pozitivă de la început până la sfârșit. Vă ajutăm să susținem sănătatea dentară a copilului dumneavoastră pe termen lung!

Îți dorești un tratament stomatologic de calitate superioară pentru copilul tău? Ia legătura cu specialiștii din echipa Dentoart Kids! Suntem singurul cabinet de stomatologie pediatrică din Galați unde vei găsi acest tip de coroane dentare, special concepute pentru dantura copilului tău.

Categorii articole

Distribuie pe

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email

Vezi si

Alte articole