Group 8

Bine ați venit la www.implantdentargalati.ro, deținut și operat de SC.DENTOART.SRL. Acești Termeni și Condiții (“Acord”) guvernează utilizarea noastră a website-ului. Prin accesarea sau utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să fiți obligat de termenii și condițiile prezentate în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte a acestui Acord, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

  1. Proprietate intelectuală: Toate conținuturile acestui website, inclusiv textele, grafica, logo-urile, imaginile și software-ul, sunt proprietatea SC.DENTOART.SRL și sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală. Nu aveți dreptul să reproduceți, modificați, distribuiți sau republicați niciun conținut de pe acest website fără consimțământul nostru scris prealabil.
  2. Exactitatea informațiilor: Facem eforturi rezonabile pentru a furniza informații precise și actualizate pe website-ul nostru. Cu toate acestea, nu garantăm caracterul complet, fiabilitatea sau exactitatea informațiilor furnizate. Utilizarea oricăror informații de pe acest website se face pe propriul dumneavoastră risc, iar noi nu vom fi responsabili pentru eventualele daune rezultate din utilizarea acestor informații.
  3. Date cu caracter personal: Atunci când furnizați informații personale prin intermediul formularului nostru de contact, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon și fișierele încărcate, le colectăm și le prelucrăm în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații despre modul în care gestionăm datele dumneavoastră personale.
  4. Link-uri externe: Website-ul nostru poate conține legături către website-uri terțe în scopul dumneavoastră de conveniență. Nu susținem și nu avem control asupra conținutului sau practicilor de confidențialitate ale acestor website-uri. Nu vom fi responsabili pentru eventualele daune sau pierderi rezultate din utilizarea acestor link-uri sau încrederea în conținutul lor.
  5. Limitarea răspunderii: În nicio situație SC.DENTOART.SRL nu va fi răspunzătoare pentru eventualele daune directe, indirecte, incidentale, de natură consecventă sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza website-ul nostru. Această limitare a răspunderii se aplică în măsura maximă permisă de lege.

Legea aplicabilă și jurisdicția: Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu rezultat din acești termeni va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor din România.